Ud over mere end 7-13 års erfaring med at arbejde med andre producer for at hjælpe dem mestre og blande deres egne produktioner, har vi været involveret i mange forskellige områder af den elektroniske/pop musikscene/DJ i løbet af de sidste 20 år, herunder:

– Skrive musik til computer spil / mobil platform / VR platform

– Beta-test for nogle af de største musikinstrumenter producenter i verden, herunder Propellerhead, Ableton, Native instruments.

– Performe egen musik live og DJing ofte, fra små barer og kunstgallerier, til  større udendørs festivaler. Vi har haft talrige mix og live shows featured på nogle af de mest populære online radiostationer både i udlandet og i Danmark..

– Vi er selv producer og skriver musik i dagligdagen

– Skrive musik til store tv-reklamekampagner internationalt

Alt dette erfaring hjælper os ikke alene skabe mestre, der oversætter på en bred vifte af lydsystemer, men også giver os mulighed for at forstå præcis, hvor vigtigt hver sang, som vi arbejder på er. Ikke kun ud fra perspektivet om musikeren, der skabte det, men også fra perspektivet af klubbens ejer, lyd techs, og de DJs, der i sidste ende vil købe og spille denne musik for andre.

Vores mål i mastering er enkel, vi vil rette eventuelle fejl en kunstner kan ikke have været opmærksomme på i deres optagelser, på den mest gennemsigtige måde. Det er din sang, ikke vores, så vi sørge for, at alle spor vi arbejder på bevarer følelsen og lyd mæssig signatur unik for denne kunstner. Med henblik herpå fokuserer vi udelukkende på at bruge de bedste digitale og analoge værktøjer.

Se vores referencer.